Lad os tale om det


Vil du tale med ligesindede?
Måske vil du være med i en af vores samtalegrupper eller med på samværsaktiviteter. Her på siden kan du læse mere om hvem man skal kontakte for at være med.

Samværsaktiviteter 

Overvejer du at deltage i vores samværsaktiviteter?
Vi er i gang med at starte flere lokale samværsaktiviteter op rundt omkring i landet. Skriv til caroline@depressionsforeningen.dk, hvis du kunne tænke dig at deltage –
eller hvis du godt kunne tænke dig at hjælpe til.

 

 

 

 

Samtalegrupper

I en samtalegruppe kan du møde andre, der er ramt af depression eller bipolar lidelse. Her får du forståelse, støtte, inspiration og erfaringsudveksling. Er du pårørende, så kom med til en af vores pårørendegrupper eller kom på venteliste til én.

Samtalegrupperne mødes typisk hver anden uge. Ring eller skriv til kontaktpersonen før du kommer første gang.

Overvejer du at komme i en Samtalegruppe?
Klik her for at se en oversigt over grupperne:
depressionsforeningen.dk/lokalgrupper

Grupperne er åbne for alle medlemmer af DepressionsForeningen over 18 år. Man er også velkommen i grupper uden for ens lokalområde. Er du ikke medlem er du velkommen til at deltage et par gange for at se, om det er noget for dig.

 

Der kan ske ændringer i de enkelte grupper. Hvis du ikke kan træffe gruppens kontaktperson, så kontakt DepressionsForeningens sekretariat på telefon 32 12 47 27 eller e-mail sekretariat@depressionsforeningen.dk.

Vil du oprette en samtalegruppe?
– Ønsker du at oprette en ny selvhjælpsgruppe, så kontakt DepressionsForeningens sekretariat på sekretariat@depressionsforeningen.dk

 

Facebooktwitterlinkedin