Lars Simonsen – på tærsklen af det store eventyr

Da Lars Simonsen tirsdag den 5. juni sprang i vandet ved Vidå-slusen var det med udsigt til at svømme 1.300 km i åbent hav i løbet af de næste 4 måneder. Hvad laver man dagen før så stort og udfordrende et projekt? Ligger man mon på sofaen og ser Netflix, spiser chokolade og sparer på kræfterne?

Dét spørgsmål besvarer Lars med et stort grin, der tydeligt viser, at det er skudt helt ved siden af. For Lars og hans mor Ilse har brugt dagen på at pakke bilen og alt det grej, der skal med på turen. Nu er de ankommet til Vidå-slusen ved Højer, tæt ved den dansk-tyske grænse ved Tønder, hvor svømmeturen starter fra den 5. juni. ”Vi er her nu, alt er pakket og klart. Senere sætter vi teltet op og overnatter her, så vi er klar til i morgen.”

Hvordan føles det så, her dagen før, hvor eventyret er tættere på end nogensinde før?

”Jeg er spændt. Det er lidt vindblæst her, så vandet ser ikke så tillokkende ud. Men jeg er også rigtig glad. Nu er det i morgen, og så må det briste eller bære. Det er fedt, at vi er kommet så langt.”

Undervejs i forberedelserne har Lars oplevet stor interesse for projektet. En interesse der især er taget til efter, at Ritzau udsendte en pressemeddelelse om projektet for nylig. Det har fået både store og små medier fra hele landet på banen. Så Lars har brugt meget tid på at snakke i telefon med journalister fra en bred vifte af medier. ”Det er, som det skal være” siger Lars med tydelig tilfredshed.

DepressionsForeningen ønsker Lars rigtig god vind på turen rundt om Danmark. Ikke for meget vind, så bølgerne bliver for høje. Bare lige tilpas og gerne i ryggen hele vejen, så Lars og Ilse når til Sild og Rømø på den første dag som planlagt. Vejrguder, kan I fikse det? Please?

Læs mere om projektet og hjælp os med at dele indsamlingssiden 

så Lars ikke svømmer forgæves!

Facebooktwitterlinkedin