Legatstøtte til psykisk syge børn

Fru C. Hermansens Mindelegat uddeles til støtte for psykisk syge børn. Halvdelen af legatportionerne kan søges, for at opfylde de behov psykisk syge børn måtte have, som det offentlige ikke har mulighed for at dække. Den anden halvdel af legatportionerne anvendes til støtte af børnepsykiatrisk forskning.

 

 Læs mere herunder:

 

 

Fru C. Hermansens Mindelegat.

 

I ovennævnte legat er nogle legatportioner ledige. Ifølge legatfundatsen skal halvdelen af legatets nettoindtægt anvendes til støtte af børnepsykiatrisk forskning, medens den anden halvdel skal anvendes til opfyldelse af psykisk syge børns behov, som der ikke vil være mulighed for at få dækket af det offentlige.

 

Forskningsansøgninger skal indeholde oplysning om ansøgerens CPR-, CVR- eller SE-nummer, forskningsprotokol og al relevant doku­mentation. Ansøgninger til opfyldelse af børns behov skal indeholde barnets CPR-nummer og al relevant dokumentation. Samtidig bedes oplyst registrerings- og kontonummer i pengeinstitut til brug for overførsel af eventuel legatportion. Ansøgninger, der ikke indehol­der nævnte oplysninger, vil ikke blive behandlet.

 

Ansøgninger med bilag skal i 3 eksemplarer være indsendt til undertegnede inden den 15.5.2012.  

 

Ansøgningerne forventes behandlet i maj måned, og alle ansøgere vil derefter blive orienteret i slutningen af juni måned.

 

 

P.b.v.

 

Advokat Carsten Kirstein ApS

Nikolaj Plads 26

1067 København K.

Facebooktwitterlinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*