Mads Trier- Blom

Jeg er 41 år, fra København og har bipolar lidelse.Mads Trier-Blom

Jeg har formået at finde en balance i mit liv, hvor de store følelser ikke tager magten.

Det er ikke min fortjeneste (alene ihvertfald) men fordi jeg har fået enorm støtte på min vej. På denne måde bruger jeg i dag min diagnose som en kompetence både i en 20 timers ansættelse i psykiatrien i region Sjælland og i mit eget firma.

Jeg genopstiller til bestyrelsen fordi arbejdet i DepressionsForeningen er vigtigt. Det er ikke mindst i foreningen jeg har fundet støtte blandt andre medlemmer.

Jeg vil, hvis jeg vælges ind i bestyrelsen, arbejde for at DepressionsForeningen signalerer at man kan få et godt liv – selv om man har fået en depressions eller bipolar diagnose.

Ved at dele viden og personlige fortællinger skal vi skabe håb og inspiration der kan bekæmpe både stigmatisering fra andre og fra os selv.