Menneskebyrden spiller nu på det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater har skabt en virkelig stærk opsætning med fokus på depressionens konsekvenser og hvad man udsættes for i vores samfund. Oplev bl.a. to af vores bestyrelsesmedlemmer Randi Bitsch og Daniel Majholm formidle deres livshistorier i samspillet med teatrets skuespillere i skuespilhusets interaktive rammer.
Skynd dig at købe billetter! Du kan overveje at booke billet til forestillingens sidste dag, lørdag den 16. feb. 2019, hvor vi også inviterer til et lille arrangement forud for forestillingen, kl 15.30, hvor bla. idemanden bag forestilingen Thomas Corneliussen kommer og fortæller.
Er du medlem af DepressionsForeningen, kan du få 10% rabat på billetten til den sidste forestilling, d. 16. feb. 2019 via dette link:
http://kglteater.dk/redirect?code=dpf
Den nyeste forskning blandes med grundstødte skæbner og hjertevarm humor i overraskende og engagerende forestilling.
Depressionens inderste væsen vendes på vrangen. Med en blanding af personlige skæbnefortællinger og ny viden tager stykket temperaturen på et samfund, der producerer nye depressionsdiagnoser i uhyggeligt tempo.
Efter succesen med den rørende og tankevækkende forestilling Human afvikling i sæson 16/17 er instruktør Thomas Corneliussen og Stages of Science tilbage på Det Kongelige Teater.
Stages of Science bruger teatrets magi til at blotlægge og fortolke tre danskeres dilemmafyldte historier fra depressionernes indre – et sted, hvorfra det kan være håbløst at kommunikere.
Er det på tide at efterse den klassiske diagnoseforståelse, overveje nye behandlingsformer og gøre op med samfundets håndtering af psykisk sårbare medborgere? Publikum får mulighed for at bidrage til forskningen med deres egne svar.

Foto: Søren Meisner, Det Kongelige Teater
Foto: Søren Meisner, Det Kongelige Teater
Er du medlem af DepressionsForeningen, kan du få 10% rabat på billetten til den sidste forestilling, d. 16. feb. 2019 via dette link:
http://kglteater.dk/redirect?code=dpf
Det Kongelige Teater, Stages of Science, Københavns Universitet, DepressionsForeningen og Askovfonden står bag opsætningen med støtte fra Statens Kunstfond og Lundbeckfonden.