Mød foreningen på Folkemødet

Både DepressionsForeningens formand Bodil Kornbek og generalsekretær Kasper Tingkær bidrager aktivt til løjerne i Allinge, når årets Folkemøde løber af stablen fra d. 16.-19. juni.

Hør Bodil Kornbek slå et slag for en bedre psykiatri til arrangementet ”Sundhedsorganisationerne i samråd på Folkemødet”. Her skal hun diskutere prioritering i sundhedssektoren med formanden for Lægeforeningen, Andreas Rudkjøbing, og direktøren for Gigtforeningen, Mette Bryde Lind – udfordret af spørgsmål fra politikerne Flemming Møller Mortensen (S) og Carolina Maier (ALT).

Tid og sted: d. 17. juni kl. 16.20 i Danske Regioners telt (Selve arrangementet begynder kl. 15.30).

Generalsekretær Kasper Tingkær har fået den ære at overrække Sundhedsparlamentets pris ”Bedste initiativ” til den patientforening, som har gennemført årets bedste projekt eller kampagne.

Tid og sted: d. 16. juni kl. 18.30 i Sundhedsparlamentets telt.

bodil_kasper_sokker

Vi glæder os til at se jer!