Mød os på Folkemødet 2017

DepressionsForeningen sender traditionen tro en lille delegation afsted til Folkemødet på Bornholm. Vi er medarrangør og deltagere i en lille håndfuld debatter, og bruger ellers tiden til at opsøge potentielle samarbejdspartnere og politikere.

Du kan blandt andet møde os her:

Torsdag 15. juni :

15-16 Nye løsninger og visioner på psykiatriområdet? (Medarrangør gennem Psykiatrinetværket)

Sted: i Brandstationens Mødetelt

Mød os i en debat om nye løsninger på psykiatriområdet. Hvordan udnytter de gode projekter, der er kører rundt om i landet. Hvordan får vi de gode projekter spredt til hele landet og sikret at borgeren kommer i centrum og bliver inddraget.

 Kl 17.30 -18.00 Prisuddeling på Sundhedsområdet (Deltager i dommerpanel ved generalsekretær Kasper Tingkær)

Sted: SundhedsParlamentet Havnegade 43folkemøde billede

SundhedsParlamentet uddelte for første gang to priser til patientforeninger på Folkemødet 2016 – nemlig ’Bedste initiativ’ og ’Ildsjælprisen’. Her i 2017 gør vi det igen. Prisen ’Bedste initiativ’ gives til den patientforening, der gennem et særligt initiativ har fået skabt større kendskab til en sag, har fået flyttet holdninger eller har opnået et resultat til gavn for patientgruppen. Desuden uddeler vi ’Ildsjælprisen’ til en person fra en patientforening, som har udvist særlig gejst og højt engagement i sit arbejde til fordel for patienterne.

Fredag 16. juni:

Kl 14.45 – 16.30 Det omvendte samråd.  (Medarrangør og deltager ved Formand Bodil Kornbek)

Sted:  Det fælles sundhedstelt, Kæmpestranden J30.

15 organisationer på sundhedsområdet inviterer til et ”omvendt samråd”. Normalt er det organisationerne der griller politikerne i et samråd – men her er rollerne skiftet. I det omvendte samråd er det politikerne der bestemmer emnerne og stiller spørgsmålene, og organisationerne der skal finde svarene. Kom og hør politikere og organisationer udfordre hinanden på aktuelle sundhedspolitiske emner. Som opfølgning på debatten inviterer vi på networking.

Facebooktwitterlinkedin