Ny hjemmeside: Udskrevet.dk

Udskrevet.dk er en hjælp til dig, der skal udskrives fra en psykiatrisk afdeling. Her kan du se videoklip og læse om hvordan man forbereder sig på at blive udskrevet.

Hjemmesiden er lavet af tidligere indlagte, pårørende og medarbejdere, der har med udskrivninger at gøre til dagligt. Tanken er, at alting er lidt nemmere, når man ved hvad der skal ske.

På udskrevet.dk finder du mange gode råd og redskaber til at få gang i en god hverdag igen. Du kan læse om hvilken støtte, du kan forvente, når du kommer hjem, og hvad der er af muligheder for psykiatrisk behandling.

Brug også siden til at fortælle om din egen udskrivning, om hvad du synes du blev godt informeret om og om de ting du har savnet at vide noget om – eller savner lige nu.

På udskrevet.dk finder du links og telefonnumre til rådgivninger. Både hvis du har brug for hjælp NU eller bare har brug for at tale med nogen.

Sitet kan også bruges af pårørende, medarbejdere og andre nysgerrige.

Bag hjemmesiden står Fællesrådet for bruger- og pårørendeforeninger i Region Hovedstaden, Region Hovedstadens Psykiatri og tidskriftet Outsideren.

Læs mere på www.udskrevet.dk

 

Facebooktwitterlinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*