fbpx

Orientering om fælles kursusaktiviteter i 2018

Kære frivillige

Her følger annoncering af datoer for fælles kursusaktiviteter og øvrige arrangementer i 2018.

DepressionsForeningen har tradition for at invitere alle frivillige på en fælles kursusweekend den første weekend i februar. Desværre har vi i år ikke fået midler til at gennemføre dette kursus, hvorfor vi bliver nødsaget til at aflyse det i 2018.

Det er vi rigtig ærgerlige over, da det har stor værdi for foreningen, at vi hvert år samles på tværs af frivilliggrupper og får viden og inspiration til det videre arbejde. Vi har derfor også en klar ambition om, at vi i 2019 igen kan invitere jer på en fælles kursusweekend.

Da vores kontaktpersoner er den eneste frivilliggruppe, der ikke løbende mødes til særskilte kurser, gennemfører vi lørdag den 3. februar 2018 en kursusdag i Middelfart, hvor vi sætter fokus på arbejdet i lokalgrupperne. I modtager en særskilt invitation om dette, lige som frivillige på linjerne og i Café Blom også løbende vil modtage invitationer til kommende kurser.

Af fælles aktiviteter, som I allerede nu kan notere, afholder DepressionsForeningen lørdag den 7. april 2018 generalforsamling i Aarhus, og lørdag den 28. september fejrer vi DepressionsForeningens 20 års jubilæum i København. Vi håber at se mange af jer disse dage, og der følger naturligvis nærmere information.

Når vi rammer efteråret, gennemfører vi en række regionskurser rundt i landet, hvor vi mødes på tværs af frivilliggrupper. Her er dato og steder endnu ikke på plads, men kurserne forventes at finde sted på hverdage og have karakter af fyraftensmøder.

Har I spørgsmål til kommende kursusaktiviteter, skal I endelig kontakte mig.

Mange hilsner

Mette Prangsgaard
Projektleder og frivilligkoordinator

Facebooktwitterlinkedin