På eventyr i den gode sags tjeneste

Nogle tager på camping, andre tilbringer sommeren i sommerhus eller kolonihaven, hvis man er så heldig at have sådan en. Men Lars Simonsen har lagt helt andre planer for sommeren. Han vil gøre noget ingen har prøvet før: svømme hele vejen rundt om Danmark. Og mor skal med!

Det er en tur på omkring 1200-1300 km, som vil tage mellem tre og fire måneder. Lars vil dagligt svømme mellem 10 og 20 km, mens Lars’ mor, 67-årige Ilse Simonsen, sejler ved siden af i kajak. Se her hvordan Lars’ mors reagerer, da hun hører om planerne: https://vimeo.com/256753253

Lars og Ilse vil bruge turen til at sætte fokus på Julemærkefonden og DepressionsForeningens arbejde. ”Min mor har kæmpet med depression i mange år og har været indlagt flere gange. Ud over dette har begge mine lillebrødre kæmpet med depression. Derfor giver det rigtig god mening for os at støtte op om disse to fantastiske organisationer, som gør en stor forskel for mange mennesker” siger Lars. De har også startet en pengedonation til fordel for de to organisationer: https://dk.betternow.org/en/fundraisers/swim-denmark1

I løbet af turen vil Lars og Ilse meget gerne lave nogle arrangementer i samarbejde med lokale grupper fra DepressionsForeningen og Julemærkefonden. Måske er der nogen, der har lyst til at svømme eller sejle med på lidt af turen med Lars og Ilse? Man kan også invitere Lars til at holde et kort oplæg om turen, og de modtager vældigt gerne invitationer til indkvartering. Hvis I går med ombord i projektet, så tag gerne kontakt til den lokale presse forud for besøget, så mange flere hører om Lars og Ilses store eventyr. Sekretariatet hjælper gerne med at lave dette benarbejde sammen med jer.

Starten på turen går den 5. juni fra Vidå-slusen ved grænsen tæt på Tønder, og endemålet er den første grænsesten i Flensborg Fjord. Undervejs går turen langs den jyske vestkyst, rundt om Skagen, fra Mols til Sjællands Odde (måske via Samsø), så til København, videre syd om Falster, gennem det sydfynske øhav og over til Flensborg Fjord. Undervejs bruger Lars og Ilse et trackingsystem, så man kan følge med i, hvor de er på ruten. Du kan også følge dem via Facebook og deres hjemmeside.

Facebook: http://facebook.com/lifeisgoodfollowus/
Hjemmeside: https://livetergodtfolgos.dk/2018/03/01/danmarks-maaske-stoerste-udfordring/

I er også velkomne til at ringe til Lars på tlf. 41 43 61 45 og lægge en besked. Han lover at svare, når han er kommet op af vandet.

Har I lyst til at lave noget sammen med Lars og Ilse, så kontakt gerne DepressionsForeningens projektleder og frivilligkoordinator Hanne Müller (hanne@depressionsforeningen.dk ; mobil: 53 52 18 38), så vi får et godt overblik over, hvor på turen vi er med.

Facebooktwitterlinkedin