Partnerskab

Et samarbejde med DepressionsForeningen giver mulighed for at fortælle om din virksomheds samfundsengagement og aktivt opfylde jeres CSR ambitioner og verdensmåls- forpligtelser. DepressionsForeningen har partnerskab med en række virksomheder, der deler en fælles overordnet interesse i at styrke den mentale sundhed i Danmark og verden og hjælpe mennesker med depression eller bipolar lidelse.

Bliv virksomhedspartner – læs her

Virksomhedsmedlemmer og samarbejdspartnere

Lundbeck

Empano Psykiatri

Empano

Annoncører og støtter

For at bevare vores uvildighed anbefaler DepressionsForeningen ikke bestemte rådgivere. Vi anbefaler heller eller særlige behandlingsmetoder, selv om vi kan have en holdning til dem. Vi er taknemmelige for at mange virksomheder vil støtte vores arbejde og samarbejde med os gennem annoncering i vores medier. Tak til annoncørerne på denne side.

Milos-Psykologerne

Skovhus Privathospital