Projektleder søges til Cafe Blom

Ambitiøs og ansvarlig projektleder søges til social cafe

Depressionsforeningen søger en projektleder, der kan drive og udvikle vores sociale cafe på Nørrebro, Cafe Blom. Sammen med vores engagerede korps af frivillige får du til opgave at skabe netværk, nærvær og redskaber for cafeens gæster.

Café Blom er en café, et værested, for OCD-, depressions- og angstramte samt pårørende. Værestedet giver de besøgende mulighed for at skabe kontakt til ligestillede, styrke deres sociale relationer og kompetencer til at leve et godt og meningsfuldt liv, der er mindst muligt begrænset af sygdom. Café Blom er åben tre hverdage om ugen i dagtimerne (mandag, onsdag og fredag 14-18).

Der er tale om en deltidsstilling (25-30 t/u) fordelt på administrationsarbejde og værtsrolle i caféens åbningstid. Der forekommer aften- og weekendarbejde.

Dine arbejdsopgaver:

  • Projektledelse og udvikling. Drift af cafeen samt igangsættelse og udførelse af diverse aktiviteter
  • rekruttering, koordinering og supervision af frivillige medarbejdere
  • løbende evaluering af caféens virke, herunder undersøgelse blandt gæster og frivillige
  • fundraising til udvikling af cafeen, dens aktiviteter og diverse inventar til caféen 

Dine kvalifikationer

Som projektleder i Café Blom skal du være i stand til at møde gæsterne dér hvor de er i deres liv, sygdom og behandlingsforløb. Vi forventer at du har indblik i psykiske sygdomme samt de konsekvenser det kan have for den psykisk syge og dennes pårørende. Du skal samtidig være i stand til at kunne adskille arbejdet fra dit privatliv.

Det er vigtigt at understrege, at Café Blom ikke er et behandlingssted, men det forventes, at du har eller tilegner dig et tilstrækkeligt overblik over behandlingssystemet, der gør dig i stand til at kunne formidle dette i et rimeligt omfang til spørgende brugere i caféen.

Cafeen er i konstant udvikling, og du vil skulle være aktiv i forhold til projektudvikling, projektledelse og fundraising. Vi lever af projektmidler og arbejder konstant på at forbedre projektet og dets økonomi.

Vi forventer desuden at du:

  • er fleksibel, dynamisk og driftssikker
  • er udadvendt, empatisk og har gode samarbejdsevner
  • er ansvarsfuld og forstår at koordinere og motivere cafeens frivillige

Ansøgningen:

Ansøgningen skal senest være os i hænde senest den 14. august 2015, kl 12.00, med ansættelse snarest muligt efter. Ansøgningen sendes til kasper@depressionsforeningen.dk

Yderligere oplysninger 

For yderligere oplysninger kontakt sekretariatschef Kasper Tingkær på 31351838, Kasper@depressionsforeningen.dk

Facebooktwitterlinkedin