Psykiatri-topmøde 3. oktober

 

Frederiksberg gymnasium lægger lokaler til Det Sociale Netværks psykiatritopmøde, hvor psykisk sårbare – brugere og pårørende – er i centrum. Arrangementet foregår lørdag d. 3. oktober 9.00-16.45.
På topmødet vil der være forskellige oplægsholdere, bl.a. Poul Nyrup Rasmussen, men også deltagerne kommer på arbejde i fem forskellige arbejdsgrupper. Her får psykisk sårbare og pårørende lejlighed til at diskutere nogle af de vigtigste temaer for fremtidens danske psykiatri inden for følgende temaer:

1. Den rette hjælp
Får vi den hjælp, vi har brug for? Og får vi den tidligt nok? Større tilgængelighed.

2. Sammenhæng i hverdagen
Fra kaos til sammenhæng og helhed. Samtaler og netværk i stedet for ensomhed. Ellers kan vi ikke komme os!

3. Ret til selvbestemmelse
Værdighed, respekt og ligeværd – også for psykisk sårbare.

4. Pårørende – en del af løsningen
Retten til at være pårørende og være med.

5. Det gode liv i centrum
Det gode liv – det er også for psykisk sårbare. Sådan kan det i hvert fald blive! Om at komme sig – og komme i gang igen.

Læs mere om Psykiatri-topmødet her. Tilmelding til Psykiatri-topmødet foregår på Det Sociale Netværks hjemmeside, tilmeld dig her

Vil du deltage som frivillig?

DepressionsForeningen deltager selvfølgelig også på psykiatritopmødet. Her får vi en stand til, hvor vi får mulighed for at dele pjecer ud, svare på spørgsmål og stå iført vores fine nye T-shirts med DepressionsForeningens logo på.

Derfor – vil vi rigtig gerne se så mange af jer som muligt, så vi ved fælles indsats kan skabe opmærksomhed om DepressionsForeningen og være med til at løfte psykisk sårbarhed op på den politiske dagsorden.

Samtidig er det også en mulighed for at få en god dag sammen med faglige inputs og hyggeligt socialt samvær.

Har du lyst til at deltage som frivillig, så tilmeld dig snarest mulig til Kristine Liljenberg, Tlf.:33 12 47 27 eller e-mail.: kristine@obasen.dk

Planen er, at samtlige deltagende frivillige inviteres til et møde i uge 38, hvor arrangøren bag Psykiatri-topmødet 2009 præsenterer programmet for dagen.

Facebooktwitterlinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*