Sommerhøjskole 2019 – Åben for tilmelding

Så oprandt dagen, hvor vi kan åbne for tilmeldingerne til Sommerhøjskolen 2019. Lidt senere end planlagt, men dog før jul. Vi håber sådan, at du vil med os på verdens bedste sommerhøjskole. Pladserne er begrænsede, så skynd dig at melde dig til!

Kort om opholdet

Kurset finder sted i smukke omgivelser på Nordfyns Højskole, lidt uden for Bogense. Fra søndag den 21. juli til lørdag den 27. juli 2019.

Ugen indeholder mange forskellige tilbud og oplevelser, der nærer både krop og sjæl. Den byder på inspirerende faglige foredrag, værksteder til at dyrke det, du brænder for, morgen- og aftensamlinger, mindre ture og en ekskursion. Der vil også være fysiske aktiviteter, socialt samvær, hygge og masser af fællessang. Vi slutter ugen af med en sommerfest med skøn mad, musik og dans. Omdrejningspunktet for alle aktiviteter er at skabe energi og glæde og styrke kursisternes livskraft. Det giver rig mulighed for at mødes og lære hinanden at kende i et fællesskab, der er præget af åbenhed, nysgerrighed og stor rummelighed. Der er også plads til ro, fordybelse og alene-tid, når der er brug for det. Sommerhøjskolen er et rum, hvor du kan være dig selv sammen med andre og ikke føle dig forkert.

Samme kursus i ny indpakning

Selv om højskolekurset er tilrettelagt med samme ramme som de foregående 8 år, vil indpakningen fremover være lidt anderledes. Udover at have skiftet navn fra Genvind Livskraften til Balance i Hverdagen, så vil tilmeldingen til næste års sommerhøjskole ophold ske via Nordfyns Højskoles hjemmeside. Derfor er der også en lidt anden fremgangsmåde og en ny prisstruktur, der tager højde for værelsernes forskellighed. Vi har også byttet lidt ud i værkstederne, men ånden og tilgangen er helt den samme.

Læs mere om værksteder, priser og tilmelding på Nordfyn Højskoles hjemmeside https://nordfyns.nu/korte-kurser/balance-i-hverdagen/

Brug for at vide mere?

Har du spørgsmål til højskoleopholdet, kan du kontakte Pernille på Nordfyns Højskole via kontor@nordfyns.nu eller 64 81 32 80. Du kan også kontakte DepressionsForeningens projektleder Hanne Müller på hanne@depressionsforeningen.dk eller telefon 33 12 47 27 mellem kl. 13.00-16.00.

Facebooktwitterlinkedin