Spritny 20 kroner kampagne

I anledning af organisationens 20 års jubilæum har DepressionsForeningen lanceret en helt ny medlemshvervekampagne. Netop nu kan man melde sig ind i DepressionsForeningen for kun 20 kr. for resten af året. Tilbuddet gælder kun for helt nye medlemmer. Normalt koster et medlemskab 250 kr. om året, så vi håber rigtig mange benytte sig af det gode tilbud.

For en rund tyver får nye medlemmer mulighed for at opleve de mange fordele et medlemskab af DepressionsForeningen giver: medlemsbladet Balance, mulighed for at deltage i vores selvhjælpsgrupper, rabat på vores forskellige arrangementer, foredrag, konferencer, højskolekurser m.m. I kan være med til at sprede den gode nyhed om den nye 20kronerkampagne. Nedenfor finder I et link til indmeldelsesblanketten, lige til at downloade, printe ud i foreningens flotte farver og dele ud ved jeres næste møde eller arrangement.

Som en anden måde at få flere med i DepressionsForeningen besluttede generalforsamlingen i år at oprette et familiemedlemskab. Det betyder, at familiemedlemmer til nuværende medlemmer af foreningen i samme husstand kan blive medlemmer for kun 75 kr. Familiemedlemmer har stemmeret ligesom andre medlemmer, men vil ikke modtage medlemsbladet, fordi det allerede bliver sendt til husstanden. Familiemedlemskabet er en gulerod til at få flere med i foreningen. Måske vil det lavere kontingent for familiemedlemmer også gøre, at nogle får mulighed for at støtte foreningen med årlige mindre donationer.

Indmeldingsblanket til 20 kroner kampagne finder du her: http://depressionsforeningen.dk/storage/TIlmeldingsblanket-20kronerkampagne.pdf

Du kan læse mere om generalforsamlingen den 7. april her http://depressionsforeningen.dk/storage/Referat-af-DepressionsForeningens-Generalforsamling-2018-Final.pdf

Facebooktwitterlinkedin