Studieliv og psykisk sårbarhed

Er du ung og studerende, er her et tilbud fra Landsforeningen af nuværende og tidligere Psykiatribrugere: 

“Vores nye kursus STUDIELIV starter op i september – på LAP, Vesterbrogade

Det henvender sig til mennesker med psykisk sårbarhed, der enten tænker på at påbegynde et studie, er i gang med et studie, eller er i pause fra et studie.

 DET HANDLER OM

 -At blive afklaret om egne mål og ressourcer vedrørende en eventuel uddannelse.

-At blive afklaret omkring, hvordan egne udfordringer på grund af psykisk sårbarhed kan integreres i et uddannelses forløb.

-At blive klædt på til at kunne takle de udfordringer, et studieliv byder den enkelte, ved hjælp af en række praktiske værktøjer.

-At danne netværksgrupper til efterfølgende erfaringsudveksling og støtte.

 

Kurset er gratis og for alle, der har brug for støtte til studiet, du behøver slet ikke have været i berøring med psykiatrien – og det er ikke et krav at du bliver medlem af LAP – Landsforeningen af tidligere og nuværende psykiatribrugere.

Kurset varer 3 måneder fra 1. september. Der er 2 kursus-dage om ugen fra kl. 12.00 til 15.00 med indlagte pauser. Undervisningen er en blanding af oplæg, øvelser og gruppearbejde, med udgangspunkt i de enkelte deltageres behov og ønsker. Der vil i forløbet også være løbende oplæg af tidligere studerende, der har egne erfaringer med at balancere studieliv og psykisk sårbarhed. Der vil også være mulighed for individuelle vejledningssamtaler.

 

Skriv eventuelt til mig hvis du har spørgsmål eller vil tilmelde dig

 

stine@psykiatribrugere.dk

Mange hilsner

Stine

http://www.psykiatribrugere.dk/”

Facebooktwitterlinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*