Angst Tæt På – foredrag med Dion Knudsen i Ishøj

OBS:

Grundet få tilmeldinger har foreningen i samarbejde med Dion Knudsen valgt at rykke foredraget til foråret 2014.

Der vil blive udsendt en ny invitation, når datoen er fastlagt.

Kender du til, eller har du selv prøvet, at have en angst/depression så  kom til

Ishøj den 21.11.13. kl. 19.00 og hør Dion Knudsens foredrag ”Angst Tæt På”.

Foredraget finder sted: Egely, Vejlebrovej 132, 2635 Ishøj.

Om foredraget “Angst Tæt På!”Om hvordan vi forholder os som kollega eller familiemedlem

Dions bror blev ramt af angst-depression i 2004. Et foredrag, som fortæller om hvordan det er at være pårørende til en med angstlidelser, at se et familiemedlem være trist og bange, og aldrig tro på, at livet vender tilbage.

At være pårørende er en sag, men selv at blive ramt af angstanfald under en ferie i Kina i 2007, og lige pludselig selv ligge på sofaen og intet kunne gøre, er en anden sag. Han fortæller om kampen med sig selv og sine egne tanker, men også om vejen tilbage med hjælp fra professionel kognitiv terapi, samt sin familie og venners støtte – uden på noget tidspunkt at gøre brug af angstdæmpende/antidepressiv medicin.

Tilmelding kan ske via mail til sekretariat@depressionsforeningen.dk

Pris kr.20,00 som betales ved indgangen.

Arrangør: Depressionsforeningens selvhjælpsgruppe i Ishøj.

Facebooktwitterlinkedin