fbpx

Tag del i fællesskabet Danmark Lytter

Tag del i Danmark Lytter

Tag del i Danmark Lytter

En anderledes hverdag

Danmark er lukket ned og det betyder, at mange oplever et stort mentalt pres, fordi de har mindre social kontakt, føler sig mere alene og hverdagen er forandret. Det gælder unge som gamle, og særligt de mennesker, der i forvejen er psykisk sårbare. Udover mangel på social kontakt oplever mange også at stå i en økonomisk svær situation. Krisen er vores alle sammens hverdag og vi må støtte hinanden så godt, vi kan.

Sammen under krisen

Mens Danmark er lukket ned, vil vi i DepressionsForeningen gøre en ekstra indsats for at hjælpe, hvor vi kan. Derfor har vi skabt Danmark Lytter, som er et fællesskab, hvor vi mødes online og støtter hinanden. Her ønsker vi som forening at være med til at skabe samtale mellem mennesker og også sociale kontakter, så vi kan hjælpe og inspirere hinanden til at tackle denne helt særlige situation. 

Kig forbi Danmark Lytter

Ses vi? Vi håber, at I vil være med til at gøre det hele mere rart og til at holde ud. Vi vil gøre vores for at dele ud, inspirere og hjælpe alle jer derude. Gruppen er både for dig, der har overskud og dig, der mangler det.  
 
Kig forbi! Du kan bidrage i det omfang, du har tid og lyst,- og også blot være med på "en lytter" i et socialt forum.
Vi håber at se dig i gruppen og glæder os!

 

Facebooktwitterlinkedin