Arv og Testamente

Opret testamente og Støt os
Depressionsforeningen hjælper mennesker med depression, bipolar lidelse og pårørende. Vi gør en forskel, men det koster penge at hjælpe andre.

Du kan hjælpe os med at hjælpe andre, hvis du opretter et testamente, hvori du betænker Depressionsforeningen.

Opret Gratis Testamente
Virksomheden Dokument 24 hjælper os med at oprette testamenter gratis, når vi er skrevet ind i testamentet. De har gjort det enkelt at oprette et testamente online. Tryk på nedenstående link for at se, hvordan du kommer i gang med oprettelsen af dit testamente.

Når du har oprettet testamentet, så modtager du det straks pr. e-mail. Herefter skal testamentet skrives under som et notartestamente eller som et vidnetestamente. Du vælger selv, hvordan du skriver testamentet under.

Dokument 24 står til rådighed pr. telefon og pr. e-mail, hvis du søger juridisk rådgivning. Rådgivningen er også gratis for dig.

Vi betaler ikke arveafgift
Depressionsforeningen er registreret som en velgørende organisation. Som velgørende organisation betaler vi ikke arveafgift. Dine testamentariske donationer går dermed ubeskåret til drive foreningen, så vi kan hjælpe folk med depression, bipolar lidelse og deres pårørende.

Alle donationer gør en forskel. Vi sætter pris på store som små donationer i dit testamente.

Facebooktwitterlinkedin