fbpx

Arv og Testamente

Opret testamente og Støt os
Depressionsforeningen hjælper mennesker med depression, bipolar lidelse og pårørende. Vi gør en forskel, men det koster penge at hjælpe andre.

Du kan hjælpe os med at hjælpe andre, hvis du opretter et testamente, hvori du betænker Depressionsforeningen.

Opret Gratis Testamente
Virksomheden Dokument 24 hjælper os med at oprette testamenter gratis, når vi er skrevet ind i testamentet. De har gjort det enkelt at oprette et testamente online. Tryk på nedenstående link for at se, hvordan du kommer i gang med oprettelsen af dit testamente.

 

 

Når du har oprettet testamentet, så modtager du det straks pr. e-mail. Herefter skal testamentet skrives under som et notartestamente eller som et vidnetestamente. Du vælger selv, hvordan du skriver testamentet under.

Dokument 24 står til rådighed pr. telefon og pr. e-mail, hvis du søger juridisk rådgivning. Rådgivningen er også gratis for dig.

Personlig rådgivning
Har du ikke lyst til at oprette et testamente online kan du også kontakte den juridiske virksomhed Mine Arvinger, som DepressionsForeningen også har indgået et samarbejde med. Hos dem foregår al rådgivning kun af en uddannet jurist. Mine arvinger står til rådighed med overblik, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Ved henvendelse hos Mine Arvinger kan du ligeledes få oprettet et skræddersyet testamente helt gratis, når du betænker DepressionsForeningen.

 Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan betænke DepressionsForeningen i dit testamente, kan du på deres hjemmeside gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale med en jurist. Læs mere om oprettelse af testamenter hos Mine Arvinger her.

Vi betaler ikke arveafgift
Depressionsforeningen er registreret som en velgørende organisation. Som velgørende organisation betaler vi ikke arveafgift. Dine testamentariske donationer går dermed ubeskåret til drive foreningen, så vi kan hjælpe folk med depression, bipolar lidelse og deres pårørende.

Alle donationer gør en forskel. Vi sætter pris på store som små donationer i dit testamente.

Facebooktwitterlinkedin