Dialogkoncert med Carsten Dahl i Aarhus d. 30. juni


Arrangementet er desværre fuldt booket

Carsten Dahl, pianist, maler og professor emeritus fra Rytmisk Musikkonservatorium, vil med udgangspunkt i sit eget liv afholde en inspirerende dialogkoncert.

Carsten Dahl er kendt som en af Danmarks mest innovative og geniale improviserende musikere. Med et frit udtryk i jazztraditionen komponerer han desuden klassiske orkesterværker og fungerer som multiinstrumentalist på egne musikproduktioner.

Det er kendetegnende for Carsten Dahl, at han altid formår at skabe et stort nærvær og en meningsfuld dialog med publikum, fordi han taler i et levende og finurligt sprog, som de fleste kan kende sig selv i. 

I åben dialog med publikum belyser han sit forhold til angst og depression. Han fortæller om kampen for at opretholde det meste af sit liv – et slør for underliggende diagnoser. Og om de stærke forbundsfæller han har fundet i musikken, maleriet og poesien.

Tilmelding: Tilmeld dig nederst herunder

Hvornår: Torsdag den 30. juni kl. 19-21
Hvor: Johannesgården. Skt. Johannes Allé 1. 8000 Aarhus C

 

Pris:
– Gratis for medlemmer af DepressionsForeningen.
– Ikke-medlemmer: 50 kr.
(betales på MobilePay 284825 i døren eller kontant)

 

Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte DepressionsForeningen via e-mail til sekretariat@depressionsforeningen eller SMS til telefon 91 89 88 88.

Vi glæder os til en berigende aften sammen!

Mange hilsner
DepressionsForeningen

Tilmeld dig her:
Arrangementet er desværre fuldt booket

Facebooktwitterlinkedin