Tilmelding til Sommerhøjskole

Tilmeldingen til sommerens rareste højskoleophold starter i dag d. 15. december- begrænset antal pladser, først-til-mølle-princippet gælder.

Igen i år tager vi til Nordfyns Folkehøjskole, hvor frisk luft, skønne omgivelser og et godt socialt miljø danner rammen om DepressionsForeningens sommerhøjskole:

  • Genvind livskraften – med alle sanser
  • Søndag d. 21. juli – lørdag d. 27. juli 2013

Pusterum med værdi

Tag med på en uges højskolephold hvor vi sammen skal blive klogere på livet med depression og bipolar lidelse. Bl.a. skal vi møde psykolog Lennart Holm fra Center for kognitiv terapi og supervision, der vil fortælle om den nye terapiform, Activate-

Nyd samværet med mennesker, der alle kender til depression og bipolar lidelse og meget meget mere.

Vi har sammensat et højskoleprogram, der kan give dig ”noget” ekstra i rygsækken, der gør, at du kan håndtere din lidelse nemmere fremover.

Hver eftermiddag dykker vi ned i forskellige kreative værksteder – der er mulighed for at lave smukke lave sine egne sølvsmykker, tegne, ride eller prøve kræfter med leg- og motionsholdet, se værkstedsbeskrivelserne HER.

 

Tilmelding og priser

Pris: Enkeltværelse 4100 kr. Dobbeltværelse 3600 kr.

Medlemmer af DepressionsForeningen, der melder sig til senest 1.4.2013 får automatisk 500 kr. i rabat. Husk at påføre medlemsnummer.

Som et ekstra tilbud, kan du medbringe en pårørende/ven til medlemspris, hvis I vælger at bo sammen på dobbeltværelse. Hvis du vælger at bo på dobbeltværelse kan du på forhånd skrive hvem du ønsker at bo sammen med, hvis I har aftalft dette. Husk at begge skal registrere sig. Tager du afsted alene og ønsker dobbeltværelse får du naturligvis en værelseskammerat med samme køn.

Medlemmer har mulighed for at tegne en opsparingskonto, hvor der indbetales 500,- kr. pr. måned. Ønsker du opsparingskonto, skal du tilmelde dig senest d. 1.2.13

 og  skal udfyldes

{fabrik view=form id=2 layout=labels-above show-title=0}

Facebooktwitterlinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*