Værksteder på plads

Her kan du se hvilke værksteder vi udbyder til sommerens højskoleophold.

Genvind livskraften – med alle sanser

Værksteds beskrivelser:

Smykker:

På smykkeværkstedet vil du få mulighed for at lave mindre sølvsmykker, så som brocher, øreringe og ringe. Sølvet kan evt. mixes med smukke slebne sten, som du selv har mulighed for at slibe på vores slibemaskiner. Fletning af læderarmbånd er også en mulighed.

Tegning:

Vi fokuserer på evnen til at se, som er helt grundlæggende, når man skal lære at tegne. Hver dag starter med en kort mindfulness øvelse for at samle fokus. Efter nogle dynamiske og skøre opvarmningsøvelser, kaster vi os ud i dagens øvelse, som også har en sjov og anderledes vinkel,  der hjælper dig med at tænke mere kreativt. Alle kan deltage, uanset tegneerfaring.

Sport:

På sportsholdet er vores fokus at finde glæde ved at være fysisk aktiv. Vi skal lege, spille bold og meget andet, som vi finder ud af sammen. Kort sagt masser af aktivitet og sjovt samvær.

Ridning:

Her i Bogense er vi beriget med både en rideskole og smuk natur. Vi vil tilbyde ridning og naturoplevelser på et og samme hold, således at vi skiftes til at ride og nyde naturen. Hvis det er godt vejr, kan det jo oven i købet kombineres.

Drama og rollespil

Gennem forskellige kropslige øvelser og rollespil arbejder vi med krops- og stemmeudtryk. Vi lærer nye roller med indlevelse og følsomhed, og får nye værktøjer til at udtrykke følelser, stemninger og karakterer

Skrot til slot

Ud af intet… skaber vi smukt tilbehør til dit hjem i  form af puder, plaider  og  sjove dyr. Alt er muligt. Der kræves ikke det store kendskab til syning, da vi underviser ud fra, hvad den enkelte elev har lyst og mod på. Tilmeld dig holdet, hvis du elsker at være kreativ og har lyst til at sy og arbejde med skønne stykker stof og smukt design.

 

 

Facebooktwitterlinkedin