Foredrag: “ABC – Mental Sundhed v/ Postdoc Ziggi Ivan Santini

50,00 DKK100,00 DKK

Kom og hør foredrag om hvordan man øger sin mentale sundhed vha. “ABC-metoden”

Læs i beskrivelsen herunder…

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Kom og hør foredrag om hvordan man øger sin mentale sundhed
Postdoc Ziggi Ivan Santini fra forskningsafdelingen for sundhed og social kontekst ved Syddansk Universitet, kommer og fortæller om ABC metoden til at forbedre sin mentale sundhed. Han fortæller om de overraskende forskningsresultater, der er opnået. Der er tale om enkle og praktiske velkendte handlinger, som kan hjælpe alle – ikke mindst når man kommer sig af depression eller bipolar lidelse eller vil passe på sig selv.  Det er GRATIS for medlemmer, men tilmelding til sekretariat@depressionsforeningen.dk er nødvendig af hensyn til forplejning. Ikke-medlemmer er også meget velkomne og kan købe biletter på denne side.

Priser for ikke-medlemmer:
– foredrag + formiddagskaffe: 50 kr.

– foredrag + formiddagskaffe og frokost: 100 kr.

Se program, praktiske informationer, mm. her: depressionsforeningen.dk/GF

Foredrag ifbm. GF (pris for Ikke-medlemmer)

Foredrag inkl. formiddagskaffe (pris for Ikke-medlemmer), Foredrag inkl. frokost, formiddagskaffe og eftermiddagskaffe (pris for Ikke-medlemmer)