Donation

NYHED: Støt med MobilePay, læs mere længere nede på siden.

Støt indsatsen for bedre behandling, tilbud og netværk til mennesker med depression, bipolar lidelse samt pårørende. Det nytter når vi gør det i fællesskab.
Med dit bidrag sikrer du at flere får redskaber til at komme videre, stigmaet bliver bekæmpet og arbejdet for bedre vilkår bliver styrket

Depressionsforeningen takker på forhånd for enhver donation. Bemærk, at beløbet kan ændres til lige præcis det beløb du har lyst til at donere.

Donér herunder, hvis du vil støtte vores indsats for bedre behandling, støtte og netværk til depressionsramte, personer med bipolar lidelse og pårørende. Tak for hjælpen!

Vi mangler 58 donationer af minimum 200 kroner.

Varekategori:

Beskrivelse

Mobilepay: Skriv “Gave” i tekstfeltet til 284825
Netbank: Du finder vores konto nr. her.

Hvis du ønsker skattefradag fra SKAT, så skriv “gave + cpr-nummer” i notatfeltet, når du betaler. Her kan du læse mere om skattefradrag.

Det er også muligt at oprette et legat til DepressionsForeningen, via dette link.

Læs vores donations-betingelser her

Vi mangler 58 donationer af minimum 200 kroner.