Klinik-medlemskab 2021

900,00 DKK

Et klinik- og institutionsmedlemskab er for praktiserende behandlere, klinikker, sundhedscentre og institutioner og andre, der gerne vil følge med i DepressionsForeningens aktiviteter og tilbud, og som gerne vil bakke op om arbejdet for at hjælpe mennesker ramt af psykisk sygdom.

For 900 kr. får du et medlemskab, der gælder hele 2021.

Kategori:

For 900 kr. får du et medlemskab, der gælder for hele 2021.

Et institutionsmedlemskab er for praktiserende behandlere, klinikker, sundhedscentre og institutioner, der gerne vil følge med i DepressionsForeningens aktiviteter og tilbud, og som gerne vil bakke op om arbejdet for at hjælpe mennesker ramt af psykisk sygdom.

Med et Klinik- og institutionsmedlemskab:

• Kan I få tilsendt DepressionsForeningens pjecer om depression og bipolar lidelse
  • Kan I få oplysninger om, hvor jeres klienter kan hente hjælp og vejledning
  • Modtager I 5 eksemplarer af magasinet Balance om depression og bipolar lidelse 4 gange årligt
  • Modtager I nyhedsbreve, invitationer til arrangementer og andre tilbud via e-mail og evt. sms.
  • Kan I deltage i alle DepressionsForeningens kurser og arrangementer
  • Støtter I op om sagen og foreningen.