Medlem 2021 (og 2022)

249,00 DKK

Få vores nye magasin. Få adgang til arrangementer, rådgivning og støtte. Få dine penge til at gøre godt for andre, der er ramt af depression, bipolar lidelse og deres pårørende. Vær med til at støtte vores initiativer og indsatsen mod depression og bipolar lidelse. Med flere medlemmer kan vi gøre meget mere. Vi arbejder for at mennesker berørt af depression og bipolar lidelse får det bedst mulige liv. For 249 kr. får du et medlemskab der gælder i 2021. OBS: Hvis du melder dig ind i årets sidste 3 måneder får du 2022 med også.

Kategori:

Beskrivelse

For 249 kr. får du et medlemskab der gælder for 2021. Hvis du som nyt medlem, melder dig ind i årets sidste 3 måneder, så får du 2022 med også. Vi arbejder for at mennesker berørt af depression og bipolar lidelse får det bedst mulige liv.
Få vores nye flotte magasin. Med flere medlemmer kan vi gøre meget mere.

• Få adgang til arrangementer, rådgivning og støtte.
  • Få dine penge til at gøre godt for andre, der er ramt af depression, bipolar lidelse og deres pårørende.
  • Vær med til at støtte vores mange initiativer og indsatsen mod depression og bipolar lidelse.