Medlemskab 2020-2021

250,00 DKK

Få vores nye magasin. Få adgang til arrangementer, rådgivning og støtte. Få dine penge til at gøre godt for andre, der er ramt af depression, bipolar lidelse og deres pårørende. Vær med til at støtte vores initiativer og indsatsen mod depression og bipolar lidelse. Med flere medlemmer kan vi gøre meget mere. Vi arbejder for at mennesker berørt af depression og bipolar lidelse får det bedst mulige liv. For 250 kr. får du et medlemskab der gælder resten af 2020 og hele 2021.

Kategori:

For 250 kr. får du et medlemskab der gælder resten af 2020 og hele 2021.
Hvis du melder dig ind i årets 3 sidste måneder, så gælder dit medlemsskab også for hele 2021.

• Få vores nye flotte magasin.
  • Få adgang til arrangementer, rådgivning og støtte.
  • Få dine penge til at gøre godt for andre, der er ramt af depression, bipolar lidelse og deres pårørende.
  • Vær med til at støtte vores mange initiativer og indsatsen mod depression og bipolar lidelse.