Vil du være med i EN AF OS-panelet?

Landskampagnen EN AF OS har til formål at udfordre de mange fordomme, der findes om psykisk sygdom i Danmark. Det skal være lettere at have og leve med psykisk sygdom – og det skal være lettere at komme sig efter psykisk sygdom.

Kampagnen bygger i høj grad på frivillige kræfter, og vi har brug for din hjælp!

Vi opretter nu et EN AF OS-panel, der skal bruges til indsamle viden og holdninger til diverse spørgsmål om psykisk sygdom. Besvarelserne vil vi bl.a. anvende til at skabe synlighed om kampagnen i medierne. Panelet vil bestå af i alt 1.000 mennesker, der enten har eller har haft en diagnose på en psykisk sygdom.

Som medlem af EN AF OS-panelet vil du modtage omkring 10-15 spørgsmål via mail cirka hver anden måned. Din deltagelse i panelet er 100 % anonymt.

Har eller har du haft en diagnose på en psykisk sygdom, og har du lyst til at dele dine erfaringer og holdninger med os om psykisk sygdom, vil vi meget gerne høre fra dig. Det eneste, du skal gøre for at komme med i EN AF OS-panelet, er at åbne dette link, sætte kryds ved at du vil deltage i panelet og skrive din mailadresse.

Når du åbner linket, vil du også få mulighed for at deltage i vores første undersøgelse.
På forhånd mange tak fordi du vil deltage.
De bedste hilsner fra
Landskampagnen EN AF OS
Facebooktwitterlinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*