Vil du være med i et forskningsprojekt?

Interviewdeltagere, som for nyligt er blevet diagnosticeret med depression, søges til forskningsprojekt på Aalborg Universitet.

Forskningsprojektet går ud på at undersøge: 1) Hvordan voksne oplever at få stillet en depressionsdiagnose, 2). hvordan voksne lever med depression i hverdagen, 3). hvordan der bliver talt om depression i medierne, og hvad dette betyder for de, som har en depression.

Udgangspunktet for at jeg kan udføre projektet er, at jeg kan tale med voksne, der for nyligt er blevet diagnosticeret med depression. Jeg søger derfor deltagere, som har lyst til at fortælle om deres erfaringer med depression i et interview. Herunder forløbet op til du kontaktede lægen med symptomerne, dine egne og dine næres reaktioner på, at du begyndte at få det skidt, hverdagsudfordringer i forbindelse med depression og tanker om fremtiden. Jeg kommer gerne hjem til dig for at lave interviewet.

Du skal vide, at du naturligvis vil være anonym i projektet, og at alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt.

Jeg håber meget, at du har lyst til at stille op til et interview, da dine erfaringer og din historie, kan være med til at give en bredere forståelse af, hvordan det er at leve med depression.

Kontakt mig på mail (mro@hum.aau.dk) eller på telefon (30208559), hvis du har lyst til at være med eller gerne vi høre mere om projektet, inden du siger ja.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mange hilsner fra Mette Rønberg (antropolog og ph.d.-stipendiat)

Du kan læse mere om det overordnede forskningsprojekt her: http://www.dc.aau.dk/

Facebooktwitterlinkedin
Etiket: , ,