Vil du være med i lokalgruppe i Haderslev?

Torsdag d. 12. maj kl. 19-21 holder lokalgruppen i Haderslev opstarts, informations – og opsamlingsmøde. Har du lyst til at møde DepressionsForeningens repræsentanter i Haderslev og høre nærmere om hvad der sker i lokalgrupperne, så mød op på i Kulturhus Bispen i Haderslev.

Kontaktperson Merete Lysgaard Hansen fortæller om gruppen og svarer meget gerne på spørgsmål og samler ønsker+ideer fra deltagerne

DepressionsForeningens formand Karen Margrete Nielsen vil i løbet af aftenen fortælle om foreningen, hvad er der af tilbud, hvad arbejder foreningen for og hvad der sker i de andre lokalgrupper rundt omkring i landet.

På mødet deltager også to sygeplejersker fra PsykInfo.

Haderslev kommune har netop startet et tre-årigt projekt med en sundhedskonference hvor DepressionsForeningen var repræsenteret med en stand. På standen var der mange interesserede der meldte sig – så hvis du også har lyst til at være med i lokalgruppen er der også plads til dig.

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte Merete Lysgaard Hansen på mail eller telefon:

mebehansen@youmail.dk / 7452 2148 /2283 8035

Sted: Bispen (Haderslev bibliotek), Bispebroen 3, 6100 Haderslev. Mødet foregår i lokalet over gården – det annonceres også på infotavlen i forhallen.

Tilmelding til psykinfo i Vejle på tlf. 75724090

Facebooktwitterlinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*