Søg
Close this search box.

Workshops & Events

Café Blom byder på en række lærerige, kreative og inspirerende workshops og events

Kommende events

African dance & inner power

Strikkecafé for unge

Guidet fælleslæsning for unge

Faste tilbud i Café Blom

Caféen byder på en række forskellige aktiviteter og du kan også være med til at beslutte, hvad der skal ske gennem vores månedlige fællesmøder, der ligger den første mandag i måneden.

Åben social café

Café Blom Classic har en åben social café, der er et trygt sted for dig, der navigerer gennem livet med stress, depression, bipolar lidelse eller OCD.

Ture ud af huset

I Café Blom Classic har vi flere gange årligt ture ud af huset. Her udforsker vi København og omegn med byvandringer, ture på muséer og hvad byen ellers har at byde på. 

Faglige arrangementer

Med vores faglige arrangementer får du muligheden for at blive klogere på dig selv og din psykiske lidelse – vi afholder mindfulnessworkshops og lærerige foredrag afholdt af dygtige fagfolk. 

Friluftsture

Naturen er et vigtigt redskab i ens recovery – derfor byder Café Blom Classic på friluftsture, hvor vi tager ud i naturen, laver øvelser, laver mad sammen, og får frisk luft til hovedet 

Filmaften

Engang i mellem læner vi os godt tilbage, og ser en god film i biografen – vi deler vores tanker efter filmen med hinanden.

Kreative workshops

At være kreativ er godt for sjælen – Café Blom Classic byder på kreative arrangementer med noget for enhver smag, lige fra stenmaling til tegnekursus. 

Her finder du os

Telefon

I åbningstiden: 93 63 05 75 Projektleder: 91 89 88 88

Email

cafeblom123@gmail.com

Adresse

Studiestræde 5, stuen, 1455 København K

Åbningstider

Mandag og onsdag kl. 14 – 18. Fredag kl. 15 – 18

I hjertet af København

Gæsterne siger

Café Bloms ansigter