Søg
Close this search box.

STØT DEPRESSIONSFORENINGEN

Hjælp mennesker med depression og bipolar lidelse

Bliv fast ven af DepressionsForeningen
Ved at blive ven af DepressionsForeningen støtter du vores
arbejde med at hjælpe personer med depression og bipolar
lidelse samt deres pårørende.

Vores faste månedlige støtter gør en kæmpe forskel, da det
giver os tryghed for at kunne hjælpe depressionsramte
med at finde balance i livet.

Giv en enkelt donation
Med en enkelt donation er du også med til at sikre, at flere
får støtte og redskaber til at få det bedre, at stigma
bekæmpes og arbejdet for bedre vilkår bliver styrket.

Ethvert bidrag hjælper

Din donation går blandt andet til at

Styrke hjælpen

Donationer hjælper DepressionsForeningen så vi kan tilbyde mere støtte til dem, der lider af depression og bipolar lidelse, såsom selvhjælpsgrupper, infomateriale og workshops om mental sundhed.

Fjerne stigma

Donationer kan bruges til at øge bevidstheden om depression og bipolar lidelse. Mere viden betyder mindre stigmatisering.

Skabe håb og inspiration

Med din donation kan vi fortælle succeshistorier om, at det er muligt at overvinde sygdommen og komme ud på den anden side. Det kan give håb og inspiration til dem, der kæmper med depression, at høre den gode fortælling om de mange der får hjælp til en stærk recovery.

Mange tak for din støtte

Andre måder du kan blive en del af fællesskabet

Vi har allerede mange venner af DepressionsForeningen. Vi ønsker os endnu flere! Vi har venner, der er frivillige, venner der støtter, og venner, der deltager i arrangementer. Du kan gøre en kæmpe forskel på mange forskellige måder.

Tre frø der gror i forskellige faser.

Bliv medlem

Få nyheder om depression og bipolar lidelse. Få adgang til arrangementer, rådgivning og hjælp. Med din støtte kan foreningen være til mere gavn for mennesker ramt af depression, bipolar lidelse og deres pårørende. Vær med til at støtte vores initiativer og indsatsen mod depression og bipolar lidelse.

Bliv frivillig

Du kan blive en del af vores frivillighold og gøre en forskel for personer med depression og bipolar lidelse. Klik dig ind på de frivillige job, for at læse om mulighederne for frivillighed.

Deltag i arrangementer

Bliv en del af vores dynamiske fællesskab, hvor vi sammen skaber meningsfulde øjeblikke og styrker båndene mellem vores medlemmer.