Close this search box.
En flok mennesker der sidder og hygger med kopper.

LOKALE FRISTEDER

Sociale caféer

Vores sociale caféer er fristeder for mennesker med angst, depression, bipolar lidelse og OCD.

Du kan komme, som du er, og få en snak og hente hjælp, støtte og inspiration og møde andre – både gæster og frivillige – som ved, hvad det vil sige at tumle med hverdagen. Og du er ikke den eneste, der måske synes, det er svært og grænseoverskridende at tage det første skridt og kigge forbi.

Men vi er virkelig søde, og når du først har været hos os én gang, kommer du garanteret igen.

Mød vores caféer

Café Blom København

Studiestræde 5

Café HØK Aalborg

Danmarksgade 49

Café ODA Aarhus

Teglværksgade 12

Café ODA Odense

Hunderupvej 31

Samtalecaféer

Vi er mange, der er berørt af stress, depression og bipolar lidelse – enten selv eller som pårørende, og derfor afholder DepressionsForeningen samtalecaféer rundt omkring i landet.

I en samtalecafé kan du møde ligesindede. Her kan du få forståelse, støtte, inspiration og erfaringsudveksling.

Kom og bliv mødt i øjenhøjde og oplev hvordan fællesskab gør godt for sindet.

Vi glæder os til at se dig! Vi holder også flere samtalecaféer bl.a. i Sønderborg, Vejle, Esbjerg, Aalborg, Aarhus, Odense, Roskilde, Charlottenlund og Næstved. Hvis du er interesseret i at få besked, når vi afholder samtalecafé i nærheden af dig, så skriv til sekretariat@depressionsforeningen.dk.