DepressionsForeningens logo.
Søg
Close this search box.
Psykiatritopmøde.

Er du interesseret i, hvad der foregår inden for psykiatrien?

Kravene til psykiatrien har måske aldrig været større! Nye tal viser, at rekordmange bliver henvist til psykiatrien. Timingen er derfor i top, når vi d. 2. oktober holder årets psykiatritopmøde. Temaet for mødet er klart: Vi har en plan! PsykiatriNetværkets vision for psykiatrien inden 2030 indeholder klare krav: Mennesket skal sættes i centrum i behandlingsforløbet, og civilsamfundsorganisationerne skal inddrages meget mere i psykiatribrugernes helbredelse.

Kom og hver med d. 2. oktober!
Hvis du er interesseret i, hvad der foregår inden for psykiatrien i denne tid, så glæd dig til årets psykiatrimøde! Med afsæt i PsykiatriNetværkets ’Vision for psykiatrien 2030’ er der lagt en klar plan med klare krav: Fokusset skal flyttes fra systemet til at mennesket er i centrum i behandlingsforløbet, og så skal de forskellige civilsamfundsorganisationer inddrages meget mere i psykiatribrugernes helbredelsesforløb.

Årets program
Årets program styres af Abdel Aziz Mamoud og Ida-Sophia Petersen, og der bydes både på oplæg, debatter, underholdning og musik. Desuden er Sundhedsminister Magnus Heunicke inviteret til en snak om visionen for psykiatriområdet med flere af formændene fra PsykiatriNetværkets organisationer.

Psykiatritopmødet 2021 bliver holdt som et fysisk topmøde med plads til 600 personer. I år bliver det igen også muligt at følge med online. Det er GRATIS at deltage, ligegyldigt om du deltager fysisk eller online. Ved tilmelding kan du vælge, om du deltager fysisk eller online, og herefter vil du modtage specifik information derom. Se programmet her, og tilmeld dig på: www.detsocialenetvaerk.dk

Det hele løber af stablen lørdag d. 2. oktober 2021 fra kl. 14.00-17.00 i Imperial Bio i København.

Andre nyheder

Portrætbillede af Mogens Loenborg.

Ny formand

Desværre har Mogens Lønborg meddelt, at han af private grunde må trække sig som formand

Del nyhed