DepressionsForeningens logo.
Søg
Close this search box.
To store stenhænder der holder en bro.

DepressionsForeningen søger projektleder til mental sundhed

Vil du være med til at opbygge fællesskaber og lokalgrupper i Nord- og Midtjylland og bygge et socialt café-projekt i Ålborg? Er du en god koordinator, og vil du have en faglig legeplads, hvor du har stor indflydelse på projektets udvikling? Så er stillingen som projektleder i DepressionsForeningen måske noget for dig.

Om stillingen

Projektet er en del af DepressionsForeningens ønske om at udbygge og styrke vores tilbud i Region Nord. Aktuelt har vi i samarbejde med Angstforeningen og OCD-foreningen en café i Århus og Odense, og vi har 14 års erfaring med at drive den sociale Café Blom i København. På landsplan har vi ca. 25 selvhjælpsgrupper og et stort netværk af frivillige gruppeledere.

Stillingen har en varighed af 3 år fra den 1. maj 2023 til 30. april 2026 og er forankret i DepressionsForeningens sekretariat i København. Projektlederen vil være fysisk placeret i Ålborg med tæt organisatorisk tilknytning til kollegaerne placeret i København. Projektlederen vil i hverdagen arbejde i et kontorfællesskab af ligesindede organisationer. Der vil indgå hyppige rejser til sekretariatet i København og kollegerne fra sekretariatet vil hver måned komme til Aalborg, så der er en tæt dialog.

Læs mere om stillingen her

Andre nyheder

Portrætbillede af Mogens Loenborg.

Ny formand

Desværre har Mogens Lønborg meddelt, at han af private grunde må trække sig som formand

Del nyhed