Søg
Close this search box.

Få pladser tilbage på sommerhøjskolen

Drømmer du om at få det bedste ud af sommeren? Så tilmeld dig vores sommerhøjskole i uge 27 i juli. Der er stadig ledige pladser.

Ønsker du at skabe forandring i dit liv uden helt at vide hvordan? Så tag med på sommerhøjskole i naturskønne omgivelser og få øje på nye muligheder i fællesskab med andre. Sommerhøjskolen er for dig, der er berørt af depression, angst, stress eller bipolar lidelse – enten som sygdomsramt eller pårørende. Den er for dig, der ønsker viden, værktøjer og relationer til at skabe et liv i balance.

Højskolen byder på et væld af forskellige aktiviteter, og der er noget for enhver smag. Der er foredrag med inspirerende oplægsholdere, der giver stof til eftertanke og ideer til små skridt, du kan tage i retning af et bedre liv.

Ugen byder også på værksteder i mindre hold med fokus på kreative, selvudviklende eller fysiske aktiviteter, som du kan fordybe dig i og blive opslugt af, så du glemmer alt omkring dig – og måske endda også dig selv.

Der er sociale aktiviteter, så du kan opbygge gode relationer og få et solidt og støttende netværk at trække på, når højskolen for længst er ovre. Men der er også plads til ro, fordybelse og alenetid, når du har brug for det.

Glæd dig allerede nu til:

  • Gode samtaler og nye venskaber
  • Lækker mad, fællessang og latter i lange baner
  • Foredrag og erfaringsudveksling med inspiration og værktøjer til forandring
  • Yoga og fordybelse i kreative aktiviteter, der giver ro i sindet
  • Oplevelser i naturen for dig, der vil cykle, vandre og fortælle historier rundt om bålet
  • Et støttende netværk, når højskolen for længst er slut

Sommerhøjskolen finder sted den 30. juni – 6. juli i år på Nordfyns Højskole, som ligger tæt ved Bogense.

Vil du med? Klik på knappen for at tilmelde dig. Her kan du også læse mere om sommerhøjskolen:

Vil du vide mere om Nordfyns Højskole, kan du klikke her:

Det siger tidligere deltagere:

Det har betydet så meget at opleve, at man kan have et godt liv trods store, sorte udfordringer. At det endda kan være udgangspunkt for gode forandringer i ens liv.

På højskolen følte jeg mig accepteret som den, jeg er. Jeg skulle ikke lægge låg på mig selv. Omsorg og empati er omdrejningspunktet for DepressionsForeningens sommerhøjskole. Jeg tog hjem fuld af taknemlighed.

Sommerhøjskolen har givet mig håb og vist mig, at jeg ikke bare skal sidde i en sofa og visne hen til ligegyldigheden. Der er så mange muligheder og jeg skal nok finde min vej i livet, hånd i hånd, med min diagnose.

Vi håber på at se dig til en lærerig, sjov og spændende uge!

Andre nyheder

Del nyhed