Podcast | DepressionsForeningen


Hvordan er det at leve med psykisk sygdom? Hvad er depression og bipolar lidelse, og hvilken betydning har det for mennesker og deres hverdag? Det vil DepressionsForeningens nye podcast, Lyden af et Sundt Sind, give et indblik i.
Vi vil skabe et intimt rum, som vores lyttere føler sig trygge i, hvor der er plads til alle. Vi bringer dig personlige fortællinger og viden fra eksperter – om bl.a. årsager, symptomer, behandlingsmuligheder, og hvordan man håndterer depression og bipolar lidelse i hverdagen.


Du kan også lytte til Lyden af et Sundt Sind via din foretrukne podcast-app, fx:

 

 


PODCAST: Deprimeret med Dorset

PODCAST: DepressionsForeningen er stolte af at præsentere vores nye podcast ‘Deprimeret med Dorset’, som vi udgav på Radio24syv på LIVE radio og som podcast. Du kan lytte til alle afsnit ved at klikke på dem herunder – eller benytte podimos app, hvor alt udgivet via Radio24Syv nu ligger tilgængeligt gratis.

Klik dig ind på afsnittene herunder og lyt med hvis du kunne tænke dig at få inspiration til en hverdag hvor depression eller bipolar lidelse er inde på livet. Tak til alle de dejlige mennesker, der deler deres historier i podcasten, tak til de dygtige forskere og ikke mindst tak til vores dejlige værter, Sebastian Dorset og Iben Foss.

Sebastian Dorset og Iben Foss har begge lidt af depressioner. Sebastian forsøgte at tage sit eget liv – hvilket heldigvis mislykkedes, og Iben fik behandling i psykiatrien. Undervejs blev de gode til henholdsvis at spille pool og at brodere.


Afsnit 1: Intro

Afsnit 2: Motion

Afsnit 3: Søvn

Afsnit 4: Mindfulness

Afsnit 5: Smil og vær glad!

Afsnit 6: Depressionshunden Hugo

Afsnit 7: Chili Con Carne og Spil

Afsnit 8: Musik


Denne podcast er produceret af DepressionsForeningen, med tilrettelæggelse, optagelse og klip af Iben Foss, Nikolaj Kirk og Sebastian Dorset. Udgivet via Radio24syv til alle podcast platforme og nu tilgængelig her på siden samt gratis også via Podimo app.

Podcasten er blevet til med støtte fra henholdsvis Spar Nord Fonden, 15. Juni Fonden og Lemvigh-Müller Fonden og ved idé af DepressionsForeningen – Kasper Tingkær og Iben Foss. Sammendrag blev også sent LIVE på Radio24syv kl. 19, d. 5. aug. – 9. aug 2019.

Facebooktwitterlinkedin