Søg
Close this search box.

Ramt af stress?

Foredrag om at komme godt tilbage fra stress
Vi hører om stress alle vegne. I medierne, i debatter og i undersøgelser og fra kolleger og omgangskredsen. Der er en klar tendens til øget stress i samfundet. Nogle taler endda om en stressepidemi og om stress som en af vores største sundhedsudfordringer. Ubehandlet stress kan i værste fald udvikle sig til angst og depression – og en lang række fysiske sygdomme.

Men hvordan kan du kende forskel på at have travlt og være stresset? Hvad er de typiske signaler på stress, som du skal være opmærksom på? Hvad gør du, hvis du eller en af dine pårørende bliver ramt af stress? Og hvordan kommer du over den hurdle, det kan være at række ud efter hjælp? Alt det og meget mere får du svar på i Lars Lautrup-Larsens inspirerende foredrag, der tager afsæt i Lars’ egne erfaringer med alvorlig stress og sygemelding.

Uanset om du er stressramt, pårørende, kollega, fagperson eller bare nysgerrig på hvad stress er, så kom og oplev et foredrag, der gør dig klogere.

Lars Lautrup-Larsen er blogger, forfatter og har selv tidligere været ramt af stress. Han har stor viden om stress og mange års erfaring med rådgivning og hjælp til stressramte bl.a. som facilitator af stressgrupper.

Hvornår: Torsdag den 29. februar kl. 19-21
Hvor: Café Blom, Studiestræde 5 st., 1455 København K
Pris: Gratis

Begivenhedsinformation

Dato

februar 29, 2024

Tid

Kl. 19:00 –
21:00

Sted

Café Blom, Studiestræde 5
– 1455
København K

Pris

Gratis for alle

Gratis

Tilmeld dig her