Søg
Close this search box.

Guidet fælleslæsning for unge

Vær med i et inkluderende og ungt læsefællesskab 📚🫶
Næste torsdag: Torsdag d. 13. juni fra 16.00 – 17.30

Er du mellem 20 og 30 år og kender til at have depression, bipolar lidelse, angst, stress eller OCD? Så kom og vær med i et inkluderende og ungt fællesskab, hvor vi mødes og deler meningsfulde oplevelser gennem litteratur. 

Hvad er guidet fælleslæsning?
Guidet fælleslæsning er en metode, hvor vi skaber fællesskaber gennem litteratur. Astrid og Freja, som er uddannede læseguider ved Læseforeningen, læser højt og leder samtalerne om teksterne. Du behøver ikke være vant til at læse tykke bøger eller analysere digte for at deltage – det vigtigste er, at du har lyst til at mødes med andre om meningsfulde samtaler. Man skal ikke forberede sig til læsningen – vi fokuserer på de umiddelbare følelser og tanker, der opstår. 

📅 Vi mødes i Blom Ung

Hvornår: Torsdag d. 13. juni fra 16.00-17.30

Hvor: Studiestræde 5, st. 1455 København K

Guidet fælleslæsning er gratis og foregår torsdage i lige uger fra kl. 16.00-17.30 i Blom Ung i Studiestræde 5, st. 1455 Kbh K. Næste læsning er d. 13. juni 2024.

Pris og Tilmelding: Gratis – og du kan tilmelde dig her. Freja og Astrid glæder sig til at byde dig velkommen! 🌟

Hvad er Blom Ung
Blom Ung er et tilbud for unge mellem 20 og 30 år, der kender til at have depression, bipolar lidelse, stress, angst eller OCD. I Blom Ung bliver du mødt af andre unge og frivillige i et inkluderende miljø. Torsdage i lige uger holder vi åbent med forskellige sociale aktiviteter, oplæg og workshops. Blom Ung drives.

Begivenhedsinformation

Dato

juni 13, 2024

Tid

Kl. 16:00 –
17:30

Sted

Studiestræde 5, st.
– 1455
København K

Vigtig information

Tilmelding er nødvendig

Tilmeld dig her