Søg
Close this search box.

Fordybelsestur langs stranden

Vær med når biolog og naturvejleder, Anita Søholm, tager os med på tur langs stranden, og indsamler spiselige strandplanter, som skal blive til en lækker strandpesto – en tur med plads til ro og fordybelse

Vi mødes ved ishuset på Tangkrogen og går i samlet flok til stranden. Langs stranden bevæger vi os roligt med fokus på at sanse naturen. Vi samler hver især en ting fra stranden. Efter fordybelsesøvelsen er det tid til at indsamle spiselige strandplanter, som vi sammen laver til en lækker strandpesto. Vi smager på pestoen, og runder af med at lave nogle kreative og æstetiske aktiviteter, hvor vi bruger naturens materialer.

Om Anita Søholm:

Anita arbejder til daglig som lektor på VIA Pædagoguddannelse, og har mere end 20 års formidlingserfaring med guidede ture, vild mad workshops, personalearrangementer, undervisning i udeskole og afholdelse af naturpædagogiske kurser. Som uddannet biolog og naturvejleder, har Anita stor viden om alle spiselige ressourcer fra stranden, havet, skoven og overdrev/strandeng.

Tidspunkt: Søndag d. 8. september kl. 13.00 – 15.00

Mødested: Ishuset ved Tangkrogen, Marselisborg Havnevej 42, 8000 Aarhus

Pris: Gratis

Du skal selv medbringe: Tøj/fodtøj efter vejret

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at sende en sms eller ringe til 9189 8888.

Vi glæder os til at se dig!

Begivenhedsinformation

Dato

september 8, 2024

Tid

Kl. 13:00 –
16:00

Sted

Ishuset ved Tangkrogen, Marselisborg Havnevej 42
– 8000
Aarhus

Pris

Gratis for alle

Vigtig information

Medbring drikkevarer til dig selv og behageligt tøj/fodtøj efter vejret.

Tilmeld dig her