Søg
Close this search box.

MÆNDtal – Fællesspisning

Vær med når DepressionsForeningen Nordjylland slår dørene op til en hyggelig introaften til den nye selvhjælpsgruppe MÆNDtal, som bliver fejret med fællesspisning.

MÆNDtal er et fælleskab for mænd, hvor vi får sat ord på nogle af problemstillingerne, vi støder hovedet mod i tilværelsen. I MÆNDtal tror vi på styrken i fællesskaber og ærlige samtaler. Vi mødes for at snakke om alt det, der kan være svært at sige højt, og for at skabe uforglemmelige oplevelser, der bringer os tættere sammen.

I aftenens anledning byder vi på et måltid mad og fortæller om, hvad gruppen kommer til at tilbyde.


Program:

Kl. 18:00: Café HØK åbner dørene, og gruppelederne byder velkommen

Fællesspisning og snak rundt om bordet – vi vil bl.a. gerne høre, hvilke forventninger gæsterne har til emnerne i en mandegruppe, og gruppelederne fortæller om, hvad vi vil tilbyde

Kl. 21:00: Tak for i dag, Café HØK lukker

Hvornår: Tirsdag d. 6. august kl. 18:00-21:00

Hvor: Café HØK, Danmarksgade 49, 9000 Aalborg

Tilmelding nødvendig: Arrangementet er gratis – tilmelding nødvendig på hjemmesiden, af hensyn til madbestilling.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften med MÆNDtal 🧭

Om Café HØK
Café HØK er et åbent fællesskab for mennesker, der har depression, bipolar lidelse, stress, angst eller OCD. Besøg Café HØK på Danmarksgade 49, 9000 Aalborg og deltag i et varmt fællesskab. Der er åbent for alle.

Café HØK er et fristed, hvor du kan komme, når du trænger til en pause. Her er fællesskab i fokus, og du bliver en del af et fællesskab med ligesindede. Du vil opleve, at vi støtter hinanden, deler erfaringer og hjælper hinanden til selvhjælp. Dette medvirker ofte, at du genfinder kræfter og tro på at kunne komme videre.

Begivenhedsinformation

Dato

august 6, 2024

Tid

Kl. 18:00 –
21:00

Sted

Danmarksgade 49, kld.
– 9000
Aalborg

Pris

Gratis for alle

Tilmeld dig her