Søg
Close this search box.

Persille Ingerslev: Vejen fra lammende depression til gendyrk og grøn omstilling

Oplev Persille Ingerslev fortælle om hvordan hun efter en lammende depression har brugt gendyrkning af grøntsager til at ‘gendyrke sig selv’

Som optakt til generalforsamlingen har vi den glæde at kunne præsentere forfatter Persille Ingerslev, der vil fortælle os om, hvordan hun har brugt gendyrkning af grøntsager som en måde at ’gendyrke sig selv’ og komme fri af depression.

Da Persille Ingerslev var 25 år, fik hun en lammende depression, der krævede indlæggelse. Vejen ud på den anden side gik blev styrket af en interesse for at dyrke grønt – en interesse, der i dag er blevet til Persilles levevej. Persille siger selv, at gendyrk er gratis mad, grøn omstilling og haveterapi i egen vindueskarm – hendes personlige rekord er at spise de samme forårsløg 11 gange. Der er både penge at spare, mere grønt til hverdagen og mental hygiejne. Persille er i øvrigt 45 år, bor i København og datter af skuespillerparret Inger Hovmand og Jess Ingerslev.

Nærmere information:

Hvornår: Lørdag d. 20 april fra. 13:30-14:30

Hvor: Glassalen, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, Amagerbro – 2300 København S

Deltagelse i foredraget er gratis for medlemmer, og koster 50 kr. for gæster. Tilmelding er nødvendig af hensyn til plads og mængden af the/kaffe og kage vi skal bestille. Betaling foregår på dagen.

Foredraget afholdes i forbindelse med DepressionsForeningens generalforsamling, og der vil være en kort velkomst af Mogens Lønborg inden foredraget starter.

Ved tilmelding bedes du trykke af om du deltager i foredraget og/eller generalforsamling

Vi glæder os til at se dig!

Fotograf: Kira Dinesen

Bliv medlem

Bliv en del af DepressionsForeningen og få adgang til vores arrangementer til nedsat pris eller endda helt gratis. Klik her

Begivenhedsinformation

Dato

april 20, 2024

Tid

Kl. 13:30 –
14:30

Sted

Glassalen, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, Amagerbro
– 2300
København

Pris

50 kr. –

Pris for medlemmer:

Gratis

Vigtig information

Betaling foregår på dagen, i døren. Kom gerne i god tid.

Tilmeld dig her