Søg
Close this search box.

Skab mere ro og glæde i dit liv med compassion v/ Helle Lisle – Randers

Kom og oplev Helle Lisle, speciallæge i psykiatri og stifter af virksomheden Heartbased Life, fortælle om hvordan du skaber gode mentale vaner med mindful compassion.

De fleste af os bærer rundt på en meget hård indre kritiker, og vi har ofte en tendens til at kritisere os selv hårdere, når vi begår fejl eller møder modstand, end vi ville gøre med andre i samme situation. I sit foredrag fortæller Helle om, hvordan vi gennem indsigt i vores sind og i compassion kan navigere i vores hverdag på en ny og mere hjælpsom måde. Vi kan lære at favne os selv med større accept og medfølelse – også når livet er svært. 

Helle Lisle er en erfaren foredragsholder. Hun er speciallæge i psykiatri og har haft egen klinik i mere end 15 år. Hun har som en af de første i Danmark arbejdet med compassion både individuelt, i gruppeforløb og på workshops og retreats. I 2018 stiftede hun virksomheden Heartbased Life, hvor hun underviser i meditation, mindfulness, compassion og hjerte-intelligens. Hun er forfatter til bøgerne Mit taknemlige hjerte og Mindfulness & Compassion – en vej til mere nærvær og overskud.

Tidspunkt: Torsdag d. 6. juni kl. 19-21

Sted: Psykiatriens Hus
Gl. Hadsundvej 3, Indgang B, 1. sal. Lokale 9
8900 Randers C

Pris: Gratis for medlemmer af DepressionsForeningen og koster 50 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmelding: Tilmelding er nødvendig – tilmeld dig her på siden

Bliv medlem

Bliv en del af DepressionsForeningen og få adgang til vores arrangementer til nedsat pris eller endda helt gratis. Klik her

Begivenhedsinformation

Dato

juni 6, 2024

Tid

Kl. 19:00 –
21:00

Sted

Psykiatriens Hus – Gl. Hadsundvej 3, Indgang B, 1. sal. Lokale 9
– 8900
Randers

Pris

50 kr. –

Pris for medlemmer:

Gratis

Vigtig information

Tilmelding nødvendig

Tilmeld dig her