Søg
Close this search box.

Strikkecafé for Unge med Rasmus Valentino Mandal aka. ’Mandestrik’

🧶✨Kom med til strikkecafé med ’Mandestrik’! ✨🧶

Torsdag d. 13. juni fra 16.00 – 18.00
Endnu engang holder vi strikkecafé i Blom Ung – og denne gang får vi besøg af Rasmus Valentino Mandal – som er manden bag Instagram-profilen ’Mandestrik’.

På sin instagram-profil fortæller Ramus om psykisk sårbarhed, og hvordan strik blev en gamechanger for ham. På torsdag fortæller han om sin strikkehistorie, imens vi strikker sammen.  

📅 Vi mødes i Blom Ung
Hvornår: Torsdag d. 13. juni kl. 16.00-18.00.
Kom fra kl. 16. Rasmus fortæller sin strikkehistorie kl. 16.30, hvorefter der er fri strik og snak frem til kl. 18.

Hvor: Blom Ung, Studiestræde 5, st. 1455 København K

Pris og Tilmelding: Gratis – Husk at tilmelde dig her på siden. 

Du er velkommen til at tage en pårørende med, og du kan også sende os en sms på tlf. 93 63 00 09, hvis du vil aftale med os, at en frivillig tager imod dig ved ankomst. Det kan være en rar måde at ankomme på første gang 🙂 

Sophie, Iben og Rasmus glæder sig til at byde dig velkommen!🌟

Om Strikkecafé for unge: Torsdag i lige uger mødes vi i Blom Ung og strikker sammen. Du behøver ikke være en erfaren strikker for at deltage – det vigtigste er, at du har lyst til at mødes med andre unge om at strikke. I caféen inspirerer vi hinanden, snakker farvevalg, garntyper og opskrifter, og der er plads til samtaler om livets slinger. Vi hjælper gerne nye strikkere i gang.

Hvad er Blom Ung?
Blom Ung er et tilbud for unge mellem 20 og 30 år, der kender til at have depression, bipolar lidelse, stress, angst eller OCD. I Blom Ung bliver du mødt af andre unge og frivillige i et inkluderende miljø. Torsdage i lige uger holder vi åbent med forskellige sociale aktiviteter, oplæg og workshops. Læs mere på vores Facebook og Instagram. Blom Ung drives af DepressionsForeningen.

Begivenhedsinformation

Dato

juni 13, 2024

Tid

Kl. 16:00 –
18:00

Sted

Studiestræde 5, st. 1455
– 1455
København K

Vigtig information

Du kan tilmelde dig herunder

Tilmeld dig her