Søg
Close this search box.

NY DATO: Vilde urter og mad over bål

Kom med ud i solen når vi går på jagt efter vilde urter på Kalvebod Fælled, spiser mad over bål og hører om stedets historie.

Mange af de vilde urter vi finder i den danske natur, bærer på en historie om, hvordan vores forfædre brugte dem i madlavning, lægekunst og i forbindelse med fortidens tro og overtro. Og mange af urterne har (stadigvæk) fantastiske kulinariske og medicinske egenskaber. Det er de historier og egenskaber, vi går på jagt efter og dykker ned i, denne sommerlørdag på Amager i godt og inspirerende selskab med naturvejleder Dorthe Pedersen.

Vi vil sanke (samle) vilde urter, smage på dem og lære at genkende dem. Undervejs vil Dorthe guide os igennem enkelte øvelser, som kan hjælpe til at styrke opmærksomhed og nærvær i øjeblikket.
Til sidst bruger vi de urter vi har samlet i en lækker pesto og omelet, som vi tilbereder og spiser sammen ved bålet. 

Hvornår: Lørdag d. 10. august klokken 11:00-14:00 

Hvor: Vi mødes ved P-pladsen ved Amager Naturcenter, Otto Baches Allé, 2300 København og følges ind på Fælleden i samlet flok.

Pris: Gratis – husk at tilmelde dig her på siden

Praktisk: Husk at klæde dig praktisk i henhold til vejret og tage gode sko på. Medbring gerne kop, tallerken samt kniv og gaffel. 

Vi glæder os til at se dig!

Begivenhedsinformation

Dato

august 10, 2024

Tid

Kl. 11:00 –
14:00

Sted

P-pladsen ved Amager Naturcenter, Otto Baches Allé
– 2300
København

Pris

Gratis for alle

Vigtig information

OBS: Husk tilmelding – og medbring kop, tallerken og bestik

Tilmeld dig her