Søg
Close this search box.

Aflyst – Gratis foredrag: Et ungdomsliv med bipolar lidelse

Kom med når Helene besøger Blom Ung og deler sine erfaringer med at leve et ungdomsliv med bipolar lidelse

Torsdag d. 13. maj fra 18.30 – 20.00 

Helene blev diagnosticeret med depression første gang som 15-årig. Og det skulle vise sig, at det ikke var den sidste. 

De efterfølgende 15 år var en tumultarisk rutsjebaneture. En af dem, hvor man ofte bare gerne vil af, men hvor man bliver nødt til at klamre sig til siderne på vognen, indtil den igen står stille ved perronen. 

Forskellen på Helene og mange andre mennesker var nok bare, at hun blev ved med at stige på rutsjebanen igen og igen – men hvorfor? 

Efter diagnosen har hun lært at forebygge depressive og hypomane perioder ved at genkende symptomer tidligt og ved hjælp af struktur og “life hacks.” Hun har også fundet støtte og spejling i at møde andre med bipolar lidelse: 

”Jeg håber at mit oplæg kan inspirere andre, men også at jeg kan blive inspireret. Jeg håber, at jeg kan facilitere et rum, hvor andre også har lyst til at byde ind med deres spørgsmål, tvivl og erfaringer. Jeg ved godt, at det kan være grænseoverskridende for nogle. Man må også bare gerne sidde og suge til sig.” 

📅 Foredraget er i Blom Ung –  og henvender sig til unge mellem 20-30 år og pårørende  

Hvornår: Torsdag d. 13. juni fra 18.30 til 20.00 

Hvor: Studiestræde 5, st. – 1455 København K 

Pris:  Gratis – husk tilmelding her på siden 🤗 


Foredraget afholdes i Blom Ung – et tilbud for unge mellem 20 og 30 år, der kender til at have depression, bipolar lidelse, stress, angst eller OCD. I Blom Ung bliver du mødt af andre unge og frivillige i et inkluderende miljø. Torsdage i lige uger holder vi åbent med forskellige sociale aktiviteter, oplæg og workshops. Blom Ung drives af DepressionsForeningen. 

Begivenhedsinformation

Dato

juni 13, 2024

Tid

Kl. 18:30 –
20:00

Sted

Studiestræde 5, st. 1455
– 1455
København K

Pris

Gratis for alle

Gratis

Vigtig information

Tilmelding er nødvendig

Tilmeld dig her