Fernisering, Talk og Udstilling: Mit bipolare sind | 1. og 2. oktober

Kom til Fernisering, Talk og se udstillingen: ”Lukket afdeling er åben – en rejse ind i mit bipolare sind” med Trine Schat-Holm i Café Blom, Studiestræde 5.

Trine inviterer med værkerne ind i sit bipolare sind, hvor virkeligheden vendes på vrangen i skæve vinkler med humor og mørke i tæt forankring.

I forbindelse med ferniseringen inviterer vi til en Talk, hvor Trine i en samtale med Michael Wichmann Pedersen fra DepressionsForeningen, fortæller om sine erfaringer og tanker i forhold til de enkelte værker.
– Vi kommer omkring manien, depressionen, tabuer, stigmatisering, de pårørendes rolle og den skam, der kan være forbundet med at have en bipolar lidelse.

Vi håber gæsterne tager hjem fra arrangementet med ny indsigt, viden og nuancer om bipolar lidelse samt inspiration til hvordan kunst og kreative aktiviteter, kan formidle stemninger og bearbejde følelser.

Lidt om Trine:
Trine Schat-Holm er 43 år og har bipolar lidelse. Trine er uddannet grafisk designer med en baggrund i reklamebranchen. Sidenhen har hun uddannet sig til lærer og er nu i udredning ift. flexjob. Trine har altid dyrket kunsten og benytter den til at skabe stemninger, arbejde med sig selv og sine følelser samt skabe genklang hos beskueren.

HVOR
Café Blom, Studiestræde 5, 1455 København K

HVORNÅR

 • Søndag d. 1. Oktober kl. 14-17 Fernisering & Talk:
  kl. 14:00 Velkomst, fernisering og forfriskning
  kl. 14:30 Talk v. Trine Schat-Holm og Michael Wichmann Pedersen
  kl. 15:30 Mingling, forfriskning og mulighed for endnu en runde i udstillingen og en snak med Trine Schat-Holm
 • Mandag d. 2. Oktober kl. 14-18 ÅBENT HUS m. Udstilling
  Kom forbi i Café Blom, når det passer dig, se udstillingen og få en snak med Trine Schat-Holm.
 • Vi glæder os til at se dig!

TILMELD DIG HER
Vi har begrænsede antal pladser, så tilmelding er nødvendig 😊

Andre nyheder

Del nyhed

Velkommen til vores nye hjem på nettet.