Søg
Close this search box.

Foredrag

Naturens næring: opdag, hvad ophold i naturen kan gøre for dig

Foredrag i Aarhus 29. august kl. 19.00-20.30 med foredragsholder Hanne Ravn.

 
 

🌿 Opdag, hvad ophold i naturen kan gøre for dig 🌿

Er du nysgerrig på, hvordan naturen kan berige dit liv og styrke dit velvære? Så glæd dig til en inspirerende og givende dag med naturvejleder og meditationsinstruktør Hanne Ravn.

Hvad kan du forvente:

🌱 Foredrag og Forskning: Hanne Ravn vil præsentere dig for den seneste forskning om, hvordan ophold i naturen positivt påvirker vores mentale og fysiske helbred. 

🧘 Meditative Øvelser: Gå på opdagelse i mindfulness og meditative øvelser, der lader dig fordybe dig i naturens ro. Hanne vil guide dig gennem praktiske teknikker, der hjælper dig med at forbinde dybere med naturen.

🤝 Samtale og Deling: Del dine tanker og erfaringer med ligesindede deltagere i en åben og støttende samtalegruppe. Udveksl idéer, oplevelser og opdagelser, mens I udforsker, hvordan naturen påvirker hver enkelt af jer.

🌄 Udforskning af Natur-området: I løbet af aftenen vil vi bevæge os ud i terrænet omkring Folkehus Marselis og gøre en kort vandring og opdage, hvad det gør for kroppen, sindet og fællesskabet at være i naturen.

Sted:
Folkehuset Marselis
Marselis Blvd. 94A, 8000 Aarhus C

Transport:
Busruter der kommer tæt på Folkehuset:
Linje 11, 113, 124 og 4A
Det tager 23 min. at gå fra Aarhus Hovedbanegård.

Deltagelse:

Arrangementet er åbent for alle, der ønsker at udforske naturens gavnlige virkninger og lære redskaber til at integrere naturen i deres daglige liv.

Tilmeld dig her: