Podcast: Deprimeret med Dorset

PODCAST: DepressionsForeningen er stolte af at præsentere vores podcast ‘Deprimeret med Dorset’, som vi udgav på Radio24syv som radio og podcast. Du kan lytte til alle afsnit ved at klikke på dem herunder – eller benytte podimos app, hvor alt udgivet på Radio24Syv nu ligger tilgængeligt gratis.

Klik dig ind på afsnittene herunder og lyt med hvis du kunne tænke dig at få inspiration til en hverdag hvor depression eller bipolar lidelse er inde på livet. Tak til alle de dejlige mennesker, der deler deres historier i podcasten, tak til de dygtige forskere og ikke mindst tak til vores dejlige værter, Sebastian Dorset og Iben Foss.

Afsnit 1: Intro

Afsnit 2: Motion

Afsnit 3: Søvn

Afsnit 4: Mindfulness

Afsnit 5: Smil og vær glad!

Afsnit 6: Depressionshunden Hugo

Afsnit 7: Chili Con Carne og Spil

Afsnit 8: Musik

 

Sebastian Dorset og Iben Foss har begge lidt af depressioner. Sebastian forsøgte at tage sit eget liv – hvilket heldigvis mislykkedes, og Iben fik behandling i psykiatrien. Undervejs blev de gode til henholdsvis at spille pool og at brodere.

Denne podcast er produceret af DepressionsForeningen, med tilrettelæggelse, optagelse og klip af Iben Foss, Nikolaj Kirk og Sebastian Dorset. Udgivet via Radio24syv til alle podcast platforme, dog pt. tilgængelig via Podimo, med støtte fra henholdsvis Spar Nord Fonden, Lemvigh-Müller Fonden og 15. Juni Fonden og ved idé af DepressionsForeningen – Kasper Tingkær og Iben Foss. Sammendrag blev også sent LIVE på Radio24syv kl. 19, d. 5. aug. – 9. aug 2019.

Facebooktwitterlinkedin