Close this search box.

Læs med Nina

De svære tanker bliver lettere – når man er sammen om noget fælles.

Velkommen til vores aktivitet med fælleslæsning, for alle der er berørt af depression, bipolar lidelse, stress, angst eller OCD.

DE SVÆRE TANKER BLIVER LETTERE – når man er sammen om noget fælles

Café HØK, DepressionsForeningens sociale cafe i Aalborg, vil gerne skabe et rum, hvor vi samles om noget fælles, og hvor det er mennesket, og ikke sygdommen, der kommer på banen.

Café HØK introducerer derfor LÆS MED NINA, hvor vi sammen kan få udvidet vores forståelse af skønlitteratur og få nogle vedkommende stunder sammen.

Hvordan:
– Læseguiden medbringer en tekst (typisk en A4-side). Det kan være alt af skønlitterær karakter
– Alle får teksten udleveret
– Læseguiden læser teksten højt
– Alle kan bidrage med tanker og associationer

Fælleslæsning er ikke et forløb, så tekst og samtale afsluttes hver gang. Ved næste fælleslæsning medbringes en ny tekst.

Hvornår: mandag i lige uger kl. 16-18 **Opstart d. 19/8**

Hvor: Café HØK, Danmarksgade 49, 9000 Aalborg

Tilmelding: Aktiviteten er gratis for alle – OBS: Husk tilmelding nederst på siden

Vi tager naturligvis hensyn:
– Alle er frie til at forlade Fælleslæsningen – enten for at holde en pause eller for at tage hjem og komme igen en anden gang.
– Alle kender til koncentrationsudfordringer, og der vil blive taget hensyn til disse, for eksempel indlægges flere pauser.
– Alle kender til kognitive udfordringer, for eksempel hukommelsesbesvær eller så der vil også tages hensyn til disse. Det kan være i form af flere eller længere tænkepauser, gentagelse af oplæsning og lign.

💚Vi glæder os til at tage godt imod dig📖