Søg
Close this search box.

Gratis foredrag

Op – Om at skabe bevægelse i en depression

Torsdag d. 23. november kl. 19:00 – 21:00
i Lyngby

Kom til et spændende foredrag med psykolog Glennie Marie Almer

OBS: Vi har desværre fuldt booket. Vi håber at du har mulighed for at være med næste gang vi laver et foredrag med fx Glennie Marie Almer.

At blive ramt af en depression er ofte en livsomvæltende begivenhed. Heldigvis kommer rigtig mange sig fra depression, men det kan være svært at holde fast i håbet, når man befinder sig i depressionens mørke hul.

Dette foredrag giver inspiration til, hvordan man kan bevæge sig op af depressionens hul og få en bedre hverdag. Fokus vil være på, hvordan man kan begynde at bryde nogle af de negative og fastholdende mønstre, som typisk følger med depressionen. Og hvordan du kan tage små, sikre skridt hen mod at komme ud af passivitet og isolation. Du hører også om den vigtige rolle, pårørende kan spille i denne proces, og hvordan de kan støtte dig på vejen mod håb og bedring.

Om foredragsholderen:
Glennie Marie Almer er psykolog på Psykiatrisk Center Nordsjælland. Hun har specialiseret sig inden for behandling af bipolar lidelse og depression i specialenheder i psykiatrien siden 2012. Hun er medforfatter til bøgerne “Bipolar for begyndere” og “ADHD – fra barndom til voksenalder”. I forbindelse med udgivelsen af den seneste bog, valgte Glennie at stå frem og dele, at hun selv har bipolar lidelse. Hun arbejder aktivt på at nedbryde stigmatiseringen omkring sygdommen.

Tidspunkt: Torsdag den 23. november kl. 19:00-21:00

Sted: Frivilligcenter Lyngby-Taarbæk, Rustenborgvej 2A, 2800 Kgs. Lyngby, lokale: Loftet

Pris: Gratis for alle – Vi har et begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig nederst på denne side.

Vi glæder os til at se dig 🙂

Tilmelding:
OBS: Vi har desværre fuldt booket. Vi håber at du har mulighed for at være med næste gang vi laver et foredrag med fx Glennie Marie Almer.